2012. augusztus 21., kedd

Vásárosdi

No, hazatértem a komáromi vásárból, amire az utóbbi hónapokban készültem. Eléggé izgultam, meg bizonytalan voltam, hogy minden jól meg rendben készen van-e, meg mi-hogy lesz, aztán ez kipakoláskor szépen elrendeződött, és mindennek meg lett szépen a helye. De tanulságos volt ez is, meg mindenestől az egész vásár. Anyagilag sajnos mínusz lett, de ez benne volt a pakliban. Szerintem nem volt nagy tömeg, vevőjelölt meg még kevesebb volt, de ez teljesen érthető, pláne egy kisvárosban. Minden esetre sok pozitív és kedves visszajelzést kaptam, kortól és nemtől függetlenül, valamint megismerkedtem a többi árussal is. Meg persze az erőd, mint helyszín és a közeg is kedves volt nekem, lovak mindenfele, íjászok és a Szelindek zenekar is fel-feltűnt zengő-bongó muzsikájával. Szóval örülök, hogy ott lehettem és sokat okosodtam.:)









2 megjegyzés:

marta írta...

Sajnálom hogy a nagy meleg miatt nem néztem meg tűzetesebben az alkotásaidat..de..megnéztem ma a facebookon is..és itt a blogon is!nem vesztettél semmit--nagyon szépek,ötletesek a munkáid,érdekesek,egyediek..csak gratulálni tudok:!..és remélem még találkozunk valamerre..akkor biztosan vásárolok is..:)

timka írta...

Szia Márta,

köszönöm a kedves szavakat! Szerintem sem vesztettem semmit, örülök, hogy ott lehettem és következőre még jobb lesz:) (és addigra már egy komplett klímaberendezéssel felszerelt sátorban leszek:))