2011. július 25., hétfő

Nemez dróttal csavargatva


Múlt héten kezdtem el dróttal próbálgatni a nemezkavicsokat, hát egyelőre még nincs meg a tuti recept, hogy mindig sikerüljenek és úgy, ahogy én szeretném. Jó pár nemezelt kavics szétment meg a drót is jól megfogyatkozott, pedig nekem nagyon tetszik ez a kombináció, csak épp rá kéne jönnöm a tutira.
A hétvégén több órás kavicskotorgálás volt esernyő alatt, úgyhogy lesz mit benemezelni meg bekenderezni meg nézegetni. Közben összeakadtam egy lapuló békapajtással is, a szemét nagyon szívesen elfogadnám ékszer formájában, mármint ha lenne ilyen kő mondjuk, abból jó lenne alkotni.



4 megjegyzés:

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

A füli nagyon helyesek,de ez a béka:(((

timka írta...

szerintem a békák nagyon jópofák, még ha nem is a legszebbek (de a szemük..):)

Ciripbogár írta...

Micsoda fotó a békakomáról...nem véletlenül hitték elvarázsolt királyfinak,ilyen tekintettel! A medál jó ha kicsit nehéz,de fülbevalónak nem elég csak maga a nemezgolyó?Láttam múltkor egy kirakatban egész nagy nemezgolyókat kavicsnak formázva, nagyon szépek voltak.

timka írta...

:) Tudom, hogy fülbevalónál nem szerencsés, ha bokáig húzza az ember fülét, ezért próbáltam kisebb kavicsokat nemezelni. Nem tudom, nekem kell az a pici súly, hogy érezzem a libegését, meg az is igaz, hogy kevesebb gyapjút kell hozzá felhasználni.